A încercat să dea lovitura vieții cu… un tort. Ce trebuia să fie în el și ce s-a ales de plan

68

O româncă angajată în Italia a pus ochii pe bijuteriile familiei la care lucra și a pus la cale un scenariu demn de film pentru a le fura.

A așteptat ziua de naștere a femeii la care lucra, a făcut două toruri, unul pentru familia de italieni, altul pe care voia să îl ia cu ea în România, la plecare. În cel pe care voia să îl ia în țară plănuise să pună toate bijuteriile, astfel că nimeni nu ar fi bănuit că femeia îi va lăsa fără obiectele de valoare, iar când și-ar fi dat seama, aceasta ar fi fost deja de mult plecată.

În planul minuțios era implicat și soțul româncei. Doar că acesta, deși avea un singur lucru de făcut, și anume să ia tortul cu bijuteriile, acesta a încurcat produsele.

După plecarea românilor, membrii familiei de italieni au tăiat prăjitura și au avut surpriza vieții lor să își vadă bijuteriile în tort. Și-au dat seama imediat ce s-a întâmplat, dar nu au anunțat poliția, cu gândul că fața românilor când vor vedea că au luat tortul „sărac” le aduce suficiență satisfacție.

Sursa: observator.tv

LĂSAȚI UN MESAJ