A încercat să ajungă în Serbia cu acte false

15

A încercat să ajungă în Serbia cu acte false

Un egiptean a fost oprit la vama Moravița, după ce a încercat să iasă din țară și să intre în Serbia cu ajutorul unui act fals.
”În data de 26.02.20 în jurul orei 17.00, în Punctul de Trecere a Frontierei Moraviţa, judeţul Timiş, s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de frontieră, pe sensul de ieşire din ţară, un bărbat care s-a legitimat pentru controlul de frontieră, cu o carte de identitate grecească.
Poliţiştii de frontieră au constatat că documentul în cauză nu îndeplineşte condiţiile de formă şi fond ale unei cărţi de identitate originale, acesta fiind fals. In urma controlului corporal şi al bagajelor acestuia, a fost găsit documentul temporar personal emis de autorităţile române pentru solicitanţii de azil, acesta fiind de fapt un cetăţean egiptean, în vârstă de 24 de ani”, a transmis Poliția de Fronntieră.
Tânărul le-a declarant polițiștilor că a obţinut documentul grecesc fals de la o persoană necunoscută din Bucureşti, contra sumei de 150 de euro. Totodată a declarat că dorea să ajungă la familie în Serbia şi că nu deţinea documente legale pentru a trece frontiera.

LĂSAȚI UN MESAJ