A ieșit la „cules” de flori în fața Casei Tineretului

19

Un bărbat s-a gândit că poate face bani ușor vânzând florile orașului. Omul a ieșit în miez de noapte, înarmat cu o foarfecă, și a început să taie florile din fața Casei Tineretului din Timișoara. A fost prins în fapt.

„Polițiștii locali aflați în patrulare aseară, în jurul orei 00.15, în zona Stadionului Dan Păltinișanu, au observat, pe strada Arieș, în fața Casei Tineretului, un bărbat care tăia cu foarfeca florile plantate acolo. Cel în cauză a fost legitimat de polițiștii locali, fiind identificat în persoana lui G.R., de 24 de ani, cu domiciliul în comuna Cărpiniș. În urma efectuării controlului asupra sa, s-a constatat că acesta avea depozitate în sacoșe nu mai puțin de 80 de fire de garoafe, 24 de fire de bujori, 126 fire de trafadiri, precum și alte plante. Bărbatul a declarat că le-a tăiat din zona Stadion – Arieș și de pe străzile limitrofe, cu intenția de a le comercializa ulterior”, a transmis Poliția Locală.

„Florarul” de ocazie fost predat polițiștilor de la Secția 2 pentru continuarea cercetărilor sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt.

LĂSAȚI UN MESAJ