A ieșit cu mașina în decor, la iarbă verde! Accident spectaculos într-un oraș din vestul țării VIDEO

139

Un accident rutier mai puțin obișnuit a avut loc azi pe Bulevardul Republicii din Reșița. Mai exact, accidentul a avut loc în fața blocului 9, în intersecția bulevardului cu Aleea Herculane – strada spitalului – cum o știu reșițenii.

Din fericire, deși spectaculos, accidentul nu s-a soldat cu victime. Doar pagube materiale și ,,o ieșire la iarbă verde,, cu tot cu autoturism. O șoferiță care conducea autoturismul dinspre spital și voia să intre pe bulevard – sensul spre centru, i-a tăiat fața unui alt autoturism ce rula dinspre semafor ( Victoria) spre centrul civic. În urma impactului, mașina șoferiței a fost răsucită la 180 de grade și aruncată în spațiul verde din mijlocul drumului.

Problema a fost rezolvată imediat – probabil amiabil – iar mașinile au fost ridicate de la locul accidentului de firma de tractări auto Loga. Acestea sunt informații preliminare obținute pe surse la fața locului și care pot suferi modificări ulterioare.

Sursa: https://www.infocs.ro/cum-ajungi-la-iarba-verde-cu-tot-cu-masina-tamponare-cu-iesire-in-decor-pe-b-dul-republicii-bl-9-video/

LĂSAȚI UN MESAJ