A fost stabilită firma care va finaliza cel mai nou stadion din vestul țării

321

Primăria Municipiului Arad a anunțat că a fost atribuit contractul pentru finalizarea lucrărilor la Stadionul „Francisc Neuman – UTA“, firma având la dispoziție 6 luni pentru realizarea obiectivului.

Primăria a anunțat, miercuri, că a atribuit cotractul de lucrări pentru obiectivul de investiție „Mărirea capacității peluzelor Stadionului UTA – modificări și completări”. Conform Primăriei, S.C. Drast Company S.R.L din Arad va executa lucrările necesare pentru finalizarea stadionului municipal.

„Timp de 6 luni de la data emiterii ordinului de începere a lucrărilor, operatorul economic care de altfel a fost și singurul ofertant, va desfășura lucrări pe două loturi“, se arată într-un comunicat de presă remis de Primăria Municipiului Arad. Prețul ofertat pentru lucrările ce se vor executa la nivelul Lotului 1 este 6.878.608 lei fără TVA, iar aceeași firmă va primi 9.469.427 lei fără TVA, pentru toate lucrările cuprinse în Lotul 2.

„Am ieșit, în sfârșit, din hățișul procedurilor legale și avem un constructor care va finaliza lucrările la stadionul așteptat de atâta vreme. Comisia de licitație a desemnat câștigătoare societatea Drast Company S.R.L. Ne despart numai câteva zile de semnarea contractului, moment în care putem să ne apucăm de treabă. Ne-am propus ca inaugurarea stadionului să se poată face în vară, iar echipa fanion a Aradului să poată disputa primele meciuri, sperăm noi, din Liga I, aici”, a declarat primarul interimar al municipiului Arad, Călin Bibarț.

În Lotul 1 au fost cuprinse lucrările aferente Peluzei Nord, Peluzei Sud și Tribunei 2, respectiv colmatarea rosturilor între prefabricatele de beton, montarea obiectelor de tâmplărie (uși și ferestre), montarea confecțiilor metalice pentru: dirijare flux, siguranța spectatorilor și închideri laterale, instalații electrice, sanitare, P.S.I și instalații de încălzire și ventilare.

Tot acum se va amenaja casa de bilete, se vor realiza instalațiile de curenți slabi (sistem de supraveghere video, sistem control acces, instalație de avertizare în caz de incendiu, instalație voce, sistem detectiv efracție,  instalație de sonorizare).

Lucrările de modernizare a stadionului municipal „Francisc Neuman – UTA“ din Arad au început în iunie 2014, și urmau să fie finalizate în termen de 3 ani.

LĂSAȚI UN MESAJ