A fost reținut! FOTO/VIDEO

940

Bărbatul care a ucis un polițist în misiune, a fost reținut în această dimineața. Suspectul a fost depistat de oamenii legii în Remetea Mare, în casa unei rude.

Din primele informații, polițiștii au reușit să îl ia prin surprindere pe Ionel Marcel Lepa, iar acesta nu a apucat să facă uz de arma pe care o avea. La faţa locului a fost chemată o ambulanță, iar suspectul a fost dus la spital.

„În urma activităților informativ operative desfășurate de polițiști, bărbatul care l-a ucis pe polițistul din județul Timiș a fost depistat, în această dimineață, pe raza localității Remetea Mare, din județul Timiș. Acesta prezintă plăgi prin împușcare, care datează cel mai probabil de duminică, motiv pentru care s-a solicitat intervenția ambulanței. La momentul localizării şi prinderii acestuia, polițiștii nu au făcut uz de armamentul din dotare. În cauză este întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de omor calificat, în cadrul căruia procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Timiş efectuează cercetări”, au declarat oamenii legii.

Ionel Marcel Lepa era dat în urmărire pentru tâlhărie. Acum va fi cercetat pentru omor calificat, iar dosarul a fost preluat de procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Timiș. Vă reamintim, duminică după-amiaza polițistul Cristian Amariei a fost omorât  în misiune, la Izvin.

LĂSAȚI UN MESAJ