A fost reţinut Gregorian Bivolaru, liderul MISA! Era în Europe’s Most Wanted Fugitives!

955

Este ştirea zilei în sfera legii, pentru România! Gregorian Bivolaru, liderul MISA, a fost reţinut în Franţa. Era dat în urmărire prin Interpol şi figura în Europe’s Most Wanted Fugitives, secţiunea România.

„Condamnat şase ani de închisoare pentru comiterea infracţiunii de act sexual cu un minor în formă continuată, constând în aceea că, în perioada 2002-2004, folosindu-se de calitatea declarată de profesor yoga şi mentor spiritual, prin abuz de autoritate şi tinere în stare de aservire, a recrutat, în scopul exploatării sexuale, o minoră cursantă yoga cu care a întreţinut în mod repetat acte sexuale şi de perversiune sexuală şi căreia i-a oferit şi dat diverse sume de bani şi alte foloase”, sună descrierea care i s-a făcut pe eumostwanted.eu lui Gregorian Bivolaru, cel care a pus bazele MISA – Mișcarea de Integrare Spirituală în Absolut.

Gregorian Bivolaru a plecat din România după ce a fost trimis în judecată, în august 2004. El a fost reţinut în aprilie 2005, în Suedia, însă, în luna noiembrie a aceluiaşi an, cererea de extrădare a lui Gregorian Bivolaru a fost respinsă de autorităţile suedeze. Ulterior, a primit acolo azil politic, în ciuda faptului că avea grave probleme de natură penală în România. Acum, fondatorul MISA a fost „agăţat” în Franţa, pe baza mandatului internaţional de urmărire emis de autorităţile române.

LĂSAȚI UN MESAJ