,,A dus-o pe un deal, acolo s-a întâmplat totul”. Ce s-a întâmplat cu adolescenta abuzată sexual de propriul ei profesor

115

Mama uneia dintre fetele de care ar fi profitat profesorul de sport din Tulcea reținut de polițiști, a spus ce i-a povestit fiica sa, din prima noapte în care profesorul a luat-o la plimbare cu mașina.

Mama fetei a rupt tăcerea și a povestit ce s-a întâmplat

Profesorul i-ar fi dat tinerei să fumeze o țigară

Cele mai importante știri ale zilei sunt diseară la Observator 19

Femeia spune că fiica sa ar fi fumat o țigară de proveniență necunoscută, iar fetei i s-ar fi făcut rău de la acea țigară, moment în care a cerut să fie dusă acasă. Mama fetei spune că profesorul de sport i-ar fi spus să se dea jos din mașină și să o ia pe jos, dacă nu face ce spune el, iar fata, de frica unor câini a acceptat să întrețină cu acesta relații sexuale.

Când a ieșit prima dată a plimbat-o cu mașina, în jur de 11 noaptea. El i-a oferit o țigară, după aceasta ea mi-a zis că a avut simptome de vomă și dureri de cap, am zis că nu este normal, ceva i s-a pus în acea țigară și a propfitat de ea. A dus-o undeva, pe deal. Acolo a și făcut ceea ce a făcut. Ea s-a opus și el i-a spus dă-te jos. Mai jos de acel loc sunt niște ferme, cu mulți câini și ea a fost nevoită să accepte”, spune mama fetei.

Organele de cercetare penală ale Postului de Poliție Topolog din cadrul IPJ Tulcea au fost sesizate de mama minorei M.A.A., cu privire la faptul că profesorul de educație fizică și sport al fiicei sale ar fi întreținut în mod repetat cu aceasta, precum și cu alte eleve ale școlii gimnaziale din localitate, mai multe raporturi sexuale. Avocatul apărării va contesta decizia de arestare preventivă.

„În urma cercetărilor, au fost identificate până în prezent un număr de trei victime, cu vârste cuprinse între 14 și 15 ani, pe care inculpatul le-ar fi determinat prin influența pe care o avea asupra lor ca, în perioada aprilie – iulie 2020, să întrețină mai raporturi sexuale normale și orale. Inculpatul A.A.M. a fost reținut pentru o perioadă de 24 de ore, iar în data de 18.09.2020 procurorul a solicitat Judecătoriei Babadag luarea măsurii arestării preventive pentru o perioadă de 30 de zile”, informează autoritățile.

Sursa: observatornews.ro

LĂSAȚI UN MESAJ