A doua semifinală Eurovision, duminică seară, la Arad

125

Selecția Națională Eurovision 2019 continuă să caute cel mai bun reprezentant al României la Tel Aviv. Astfel că, la Arad, în cea de-a doua semifinală, 12 piese se luptă să demonstreze că trebuie să fie trimise în finala de la București.

Pregătirile sunt intense pentru cea de-a doua semifinală de la Arad. Scena este aproape pregătită, iar artiștii sunt nerăbdători să convingă publicul de pe scenă că piesele și interpretările lor trebuie să ajungă în finala de la București.

Sub sloganul „Împlinește visul!”, 12 piese vor fi interpretate pe scena de la Arad, dar numai șase dintre acestea vor contiua lupta pentru a reprezenta țara noastră în finala internațională. Finala Națională va avea loc pe 17 februarie 2019, la București. Concursul va fi transmis în direct și în exclusivitate de TVR 1, TVR Moldova, TVR Internațional și TVR HD.

Etapa semifinalelor Selecției Naționale se încheie duminică, 10 februarie, la Arad, cu al doilea show al ediției din acest an Eurovision România. Dacă la Iași am aflat numele primilor șase finaliști ai concursului, la sfârșitul acestei săptămâni, emoțiile se vor risipi și pentru ceilalți 12 semifinaliști. Aceștia vor urca pe scena amenajată la Sala Sporturilor „Victoria”, din Arad, iar juriul național și publicul îi vor alege pe cei care merg mai departe, în marea finală.

Ordinea intrării în concurs a fost stabilită de echipa de producție. Criteriile care au stat la baza acesteia țin de conceptul show-ului, regizorul Dan Manoliu alternând, în desfășurătorul semifinalei, genurile abordate de concurenți.

sursa: click

LĂSAȚI UN MESAJ