A dispărut în urmă cu douăzeci ani. Acum s-a aflat adevărul despre românca măritată în Italia

245

Două femei, o italiancă și o româncă, fostele soții ale unui italian care a fost crescător de animale, au dispărut cu ani în urmă.

Elena Zecchinato a fost văzută ultima oară în 1988, iar românca Virginia Mihai, a doua soție a italianului Valerio Sperotto a dispărut în 1999. Valerio a fost bănuit că și-a omorât fostele soții, dar nimeni n-a putut dovedi asta, a notat rotalianul.com. Între timp, Valerio a murit în 2011, la vârsta de 64 de ani. Poliția italiană crede că a dezlegat misterul acestor dispariții.

Oamenii legii au mers, iar la fosta fermă de la Velo dAstico (Veneto) și au răscolit zona. Anul trecut au descoperit o unghie umană, care s-a dovedit a fi a româncei Virginia Mihai. ADN-ul a fost comparat cu cel de pe periuța ei de dinți și rezultatul a confirmat că unghia fusese a ei. Oamenii legii cred că ambele au fost ucise de Valerio și au fost date de mâncare la porci. Mașina Virginiei a fost descoperită în orașul Vicenza, iar portofelul ei era înăuntru, dar acum oamenii legii cred că vehiculul a fost dus acolo pentru a fi duși în eroare anchetatorii.

Sursa: libertatea.ro

LĂSAȚI UN MESAJ