A dispărut fără urmă, în Ajunul Crăciunului. Mobilizare în Banat pentru găsirea unei femei

935

De două zile, autoritățile din Banat sunt în alertă! Se caută o femeie de 73 de ani, care a plecat de acasă pentru a-și vizita rudele, dar nu s-a mai întors și nici nu a ajuns la destinație.

În data de 25 decembrie, în jurul orelor 15.00, poliţiştii secţiei 8 din Oraviţa au fost sesizaţi că femeia de 73 de ani, a plecat din localitatea Surducu Mare, din data de 24 decembrie și nu a mai revenit.

Persoana dispărută a spus unei rude, la care locuia efectiv, că merge în vizită la o persoană din localitate, fără a preciza numele acesteia. Polițiștii au desfășurat verificări în zona Surducu Mare precum și la rudele femeii din localitățile Lăpușnicu Mare, Oravița, Tirol și Reșița, fără rezultat.

Astăzi, în a doua zi de Crăciun, căutările au fost reluate în zona localității Surducu Mare, cu o echipă de aproximativ 40 de persoane, polițiști, jandarmi, pompieri, polițiști de frontieră, vânători și voluntari din localitate.

Semnalmentele persoanei căutate: înălțime 1,70 metri, greutate aproximativ 55-60 kilograme, constituție slabă, păr negru, ochi căprui, îmbrăcată cu o fustă de culoare maro închis, cizme negre, haină neagră cu blăniță neagră la guler, lipsă dențiție. Persoanele care pot da relații sunt rugate să sune la 112 sau la cea mai apropiată unitate de poliție.

LĂSAȚI UN MESAJ