A circulat fără drept, beat și nu a oprit la semnalele Poliției. S-au tras focuri de armă!

37

Un bărbat s-a ales cu două dosare penale, după ce a ieșit din casă deși nu avea documente justificative, a condus beat, fără permis și nici nu a oprit la semnalele Poliției. Agenții au tras 4 focuri de armă în urma sa.

Incidentul s-a petrecut în noaptea de duminică spre luni, în Recaș.

”Polițiștii Orașului Recaș aflați în serviciu au pornit în urmărirea unui autoturism pe strada Râsăritului din localitate, al cărui conducător a evitat organele de poliție la vederea acestora și nu a oprit la semnalele acustice și luminoase ale autospecialei de poliție. În urmărirea autoturismului polițiștii au efectuat un număr de patru focuri de avertisment în plan vertical, acesta fiind depistat pe raza DC 67.

Întrucât emana un miros al băuturilor alcoolice, s-a procedat la conducerea bărbatului la spital în vederea prelevării de mostre biologice pentru stabilirea alcoolemiei, însă acesta a refuzat și testarea cu aparatul alcooltest și prelevarea probelor.

În urma verificărilor efectuate în baza de date a Poliției Române, polițiștii au stabilit că bărbatul, de 26 de ani, nu deținea permis de conducere, având permisul de conducere suspendat”, a transmis IPJ Timiș.

Pe numele conducătorului auto, a fost întocmit dosar penal pentru conducerea pe drumurile publice a unui autoturism având permisul de conducere suspendat și pentru refuz de prelevare mostre biologice.

De asemenea acesta a fost sanționat contravențional conform art.1 din Ordonanța Militară nr.3/2020 privind Nerespectarea măsurilor de restricționare a circulației.

LĂSAȚI UN MESAJ