A blocat parcarea unui hotel de lux din vestul țării ! Ce-a urmat e tipic românesc…

1443

Bizonii din trafic nu țin cont de nimic. De curând, la Arad, o pățanie de pomină s-a petrecut în parcarea Hotelului Continental, din municipiul de pe Mureș, cu agitație mare, urlete, nervi, înjurături și spectacol de prost gust, notează specialarad.ro.

Un  autoturism cu număr de București a găsit de cuviință să parcheze exact unde nu trebuia, adică pe singura bandă liberă din parcarea Hotelului Continental. Nu i-a păsat că e singura mașină pe acel sens, nici că în metrul lăsat liber nu mai are nimeni cum să iasă.. a plecat lăsându-și „bolidul” acolo… lăsându-i pe șoferi să „vorbească” singuri.

Preț de câteva zeci de minute, blocaj total. Spațiul verde din parcare a fost pur și simplu „arat” de roțile autoturismelor șoferilor care se grăbeau să părăsească incinta și, neavând altă soluția, au găsit calea să traverseze direct prin părculeț.

Sursa foto + text specialarad.ro

1 COMENTARIU

  1. Tampenie romaneasca,in orice stat civilizat din Europa in care ne laudam ca suntem parte,si cerem si tratament egal,ar fi fost ridicata cat ai zice „amenda”,dar in Arad nu s-au gasit solutii zeci de minute.

LĂSAȚI UN MESAJ