19.8 C
Timișoara
sâmbătă 30 septembrie 2023

A apărut un nou sindicat în Primăria Timișoara. Acesta este pe cale să-i dea șah-mat celui condus de Tiberiu Negrei!

AdministrațieA apărut un nou sindicat în Primăria Timișoara. Acesta este pe cale...

Noul organism sindical numără, deja, 200 de membri, aproape jumătate din numărul total de angați ai primăriei.

Sindicatul a obținut, prin sentință judecătorească, dreptul legal de constituire și se anunță o alternativă puternică la cel existent de mai multă vreme în interiorul instituției, si care este condus, de ani buni, de Tiberiu Negrei.
Potrivit fondatorilor, sindicatul nou constituit, este ,,cu adevărat reprezentativ în contextul viitoarelor negocieri cu conducerea Primăriei Timișoara”, de vreme ce numără 200 de membri, în timp ce sindicatul mai vechi, care se află în conflict dur cu șefii primăriei, ar avea doar puțin peste 60 de membri.

De altfel, comitetul de conducere al noului sindicat anunță intenția de ,,a demara rapid negocierile pentru un acord colectiv destinat funcționarilor publici din primărie și pentru viitorul contract colectiv de muncă, care va apăra drepturile salariale și nu numai ale personalului contractual din cadrul Primăriei Municipiului Timișoara”.

Alte subiecte :

Alegeri fără surprize în filiala Timiș a PSD | FOTO-VIDEO

Parlamentarul Alfred Simonis este noul președinte al filialei PSD Timiș cu o majoritate covârșitoare de voturi. De fapt noul președinte este cel vechi tot...

Pianistul Andrei Ivanovich revine la Timișoara cu un recital în memoria lui Dinu Lipatti

Asociația Culturală Salvați Patrimoniul Timișoarei împreună cu Universitatea Politehnica Timișoara organizează, la Sinagoga din Cetate, în data de 3 octombrie 2023, ora...

Crimă oribilă la Timișoara

Citește și :