Bărbat în stare gravă, după ce s-a împușcat în cap într-un poligon de tragere

139

Un marinar în vârstă de 41 de ani este în stare critică după ce, vineri, în timp ce se afla într-un poligon de tragere privat, din Constanţa, s-ar fi împuşcat intenţionat în tâmplă.

Bărbatul a fost găsit în stare de comă, fiind intubat şi transportat la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă. El este în prezent în stare critică, la camera de resuscitare, şansele sale de supravieţuire fiind, conform medicilor, foarte mici.

Autorităţile au fost alertate prin 112 de o rudă a bărbatului, căreia acesta i-ar fi spus, la telefon, că intenţionează să se sinucidă.

Conform Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) „Dobrogea”, victima are vârsta de 41 de ani.

„Prin apel la 112, am fost solicitaţi să intervenim la o persoană împuşcată într-un poligon din Constanţa. La caz a fost alocat un echipaj de terapie mobilă intensivă. Odată ajuns la faţa locului, echipajul a găsit un bărbat în vârstă de 41 de ani, împuşcat în zona tâmplei. În primă fază i s-au acordat îngrijiri medicale la faţa locului, iar apoi a fost transportat la Spitalul Judeţean Constanţa, acesta fiind intubat, în comă”, au transmis reprezentanţii ISU.

Marinarul care ar fi intenţionat să se sinucidă este un client vechi al respectivului poligon de tragere – al firmei de pază şi protecţie Zip Escort.

Poliţiştii au deschis o anchetă în acest caz.

Sursa: agerpres.ro

LĂSAȚI UN MESAJ