18 C
Timișoara
duminică 28 aprilie 2024

Prins cu zeci de mii de articole pirotehnice în portbagaj

Scandal în piața Badea Cârțan din Timișoara! Un comerciant de petarde a devenit recalcitrant, după ce jandamii au găsit în automobilul său zeci de mii de articole pirotehnice.

Încercând să scape şi văzând că nu poate face nimic pentru a distrage atenţia jandarmilor, bărbatul a început să facă scandal. El a strigat că este bruscat de aceștia și a apelat 112. Astfel, o cantitate importantă de materiale pirotehnice clasa 2 şi 3 au fost confiscate de către jandarmi de la un comerciant din Bocşa, jud. Caraş Severin.“Au observat un autoturism care le-a atras atenţia deoarece avea portbagajul întredeschis. Nu mică a fost surpriza când au descoperit faptul că portbagajul maşinii era ticsit cu diferite articole pirotehnice. A fost luată măsura legitimării deţinătorului autoturismului, stabilind că persoana în cauză este S.I.C., în vârstă de 33 ani, domiciliat în oraşul Bocşa, jud. Caraş – Severin”, transmit reprezentanții Jandarmeriei.

Valoarea celor peste 20.000 bucăţi de articole pirotehnice confiscate este de 2500 de lei. Jandarmii l-au condus la sediul unităţii împreună cu toată cantitatea de articole pirotehnice care a fost ridicată în vederea confiscării.

Bărbatul s-a ales cu dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de deţinere de articole pirotehnice. Tot în această acţiune a mai fost sancţionat contravenţional cu suma de 3000 de lei, un bărbat care a împiedicat forţele de ordine să îşi îndeplinească atribuţiile de serviciu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Alte subiecte :

Citește și :