18 C
Timișoara
vineri 3 mai 2024

Timișul, județul cu cele mai multe locuințe construite în vestul țării

Timişul este cel mai bine plasat județ din vestul ţării în ceea ce priveşte lucrările de construcţii, în 2016, cu 1885 de locuinţe terminate în primele șase luni ale anului. La mare distanţă se situează în ordine Bihorul, cu peste 500 de locuinţe finalizate, Aradul, Hunedoara şi Caraş-Severinul.

La nivel naţional, însă Timişul se află pe locul al patrulea, după Ilfov, Cluj şi Iaşi. Cele mai puţine locuinţe au fost finalizate în prima jumătate a anului în judeţul Teleorman: 37.

La nivel naţional, avansul lucrărilor de construcții din primele 9 luni ale anului a fost destul de anemic, de numai 1,9%, şi asta pentru că lucrările de reparatii capitale au scăzut cu aproape 14%, potrivit statisticii.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Alte subiecte :

Ezoteric Fest Timișoara 2024

Expo Timișoara Internațional în parteneriat cu Camera de Comerț, Industrie si Agricultură Timiș readuc în atenția publicului evenimentul EZOTERIC Fest, ediția a...

Cine sunt angajații de la stat care ar urma să primească bani în plus începând din luna Iulie

Guvernul a programat În această dimineață o ședință de urgență, după ce ministrul Finanțelor, Marcel Boloș spune că nu are suficienți bani la buget...

Citește și :