17.2 C
Timișoara
joi 9 mai 2024

Alin Nica a fost pus pe liber și din fruntea PNL Timiș

Alin Nica a fost demis de la conducerea filialei Timiș a PNL, după ce s-a opus deciziei luate în coaliție privind susținerea unui candidat PSD la șefia Consiliului Județean.

Conducerea PNL l-a demis pe Alin Nica de la conducerea organizației Timiș, după ce acesta și-a manifestat opoziția față de susținerea unui candidat PSD la șefia Consilului Județean.

La propunerea secretarului general, Lucian Bode, conducerea liberalilor a aprobat cu 60 de voturi demiterea lui Alin Nica. În același timp, a fost dizolvat biroul de conducere a PNL Timiș.

Liderii PNL și PSD de la nivel central au decis, ieri, să aibă candidați comuni la alegerile locale din Timiș. Potrivit deciziei, coaliția va suține candidatul PSD la Consiliul Județean Timiș și pe candidatul PNL la primăria Timișoara.

Alin Nica deține funcția de președinte al Consiliului Județean Timiș și și-a exprimat opțiunea pentru a candida pentru un nou mandat.

Până în momentul de faţă, candidatul comun al PSD şi PNL la Primăria Timişoara este fostul edil Nicolae Robu.

sursa: https://www.radiotimisoara.ro/

Alte subiecte :

Spectacolul TNTm ROMANIAN PSYCHO, invitat la BACĂU FEST MONODRAME

Teatrul Național din Timișoara a fost invitat să participe cu spectacolul ROMANIAN PSYCHO, creat și interpretat de Florin Piersic jr, la ediția din acest...

Ultimele 7 zile în care te mai poți înscrie la concursul de admitere la școlile militare de subofițeri jandarmi! O ȘANSĂ din cele 700,...

Îți dorești să îmbraci uniforma jandarmeriei? Mai ai la dispoziție doar 7 zile pentru a depune cererea de înscriere pentru cele 700 de locuri în...

Citește și :