23 C
Timișoara
marți 30 aprilie 2024

Un violator musulman din Germania a fost prins la… Timișoara!

Un bărbat, pe numele căruia autorităţile din Germania au emis un mandat european de arestare pentru săvârșirea infracțiunii de abuz sexual, a fost depistat de poliţiştii timișeni.

La data de 05 iulie a.c., poliţiştii Serviciului de Investigații Criminale au depistat un bărbat, de 42 de ani, din Yemen, care era urmărit internaţional.

Pe numele acestuia, autoritățile din Germania au emis un mandat european de arestare, pentru săvârşirea infracțiunii de abuz sexual.
Pentru depistarea celui în cauză, poliţiştii au beneficiat de date şi informaţii suplimentare, obţinute prin intermediul Biroului SIRENE din cadrul Centrului de Cooperare Poliţienească Internaţională – Inspectoratul General al Poliţiei Române.

Bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore, fiind prezentat Curții de Apel Timișoara, care a dispus arestarea preventivă pe o perioadă de 30 de zile, urmând a fi predat autorităţilor germane.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Alte subiecte :

Iulius Town deschis în a doua zi de Paște. Află programul special al magazinelor tale favorite!

De Paște ne întâlnim cu bucurie și recunoștință pentru a celebra nu doar renașterea primăverii, ci și valorile care ne definesc și aduc comunitatea...

Accident grav în Caraș – Severin! Trei minori și alți patru răniți au fost duși la spital

Accident grav în Caraș Severin la ieșirea din Reșița spre Bocșa. În accident au fost implicate trei mașini, din care două sunt grav avariate. În...

Citește și :