Centru comercial din Timișoara, spart, bătrân tâlhărit! Poliția a organizat un flagrant VIDEO

156

Polițiștii din Timiș au organizat un flagrant pentru a-l prinde pe un tânăr suspectat de tâlhărie. De asemenea, alături de alți doi bărbați, acesta a spart o societate comercială din oraș, de unde au dispărut 100 de kilograme de fier vechi și electronice.

„În urma investigațiilor efectuate, polițiștii au constatat că doi tineri, de 18 și 21 de ani, împreună cu un altul, de 20 de ani, au pătruns în noaptea de 29 spre 30 ianuarie 2022, în aceeași societate comercială, situată pe strada Bogdan Petriceicu Haşdeu din Timișoara, de unde au sustras 100 de kg de fier vechi și mai multe bunuri electrice, iar, prin amenințări cu acte de violență și cu obiecte contondente, ar fi deposedat un bărbat, de 68 de ani, de telefoul mobil şi de 1.100 de lei. La data de 5 aprilie a.c., polițiștii Biroului Investigații Criminale din cadrul Poliției Municipiului Timișoara au organizat un flagrant delict în parcarea unui centru comercial, din Timișoara, fiind astfel depistat tânărul, de 20 de ani, bănuit de comiterea infracțiunilor de tâlhărie calificată și furt calificat”, a transmis IPJ Timiș.

Acesta a fost reținut, pentru 24 de ore, iar, în cursul zilei de 6 aprilie a.c.,magistrații au dispus arestarea preventivă, pentru 30 de zile, acesta fiind introdus în Centru de Reținere și Arestare Preventivă din cadul I.P.J Timiș. Ceilalți doi tineri se află în arestul I.P.J Timiș din data de 22 martie 2022.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.