9.1 C
Timișoara
marți 30 aprilie 2024

Poliștii susțin adopția câinilor fără stăpân. Va fi meci cu târg!

Băieții alb-violeți susțin adopția câinilor fără stăpân din Timișoara. Astfel, alături de suporteri, orgenizează un târg de profil la următorul meci.

„SSU Politehnica Timișoara, în colaborare cu Danyflor, asociația de protecție a animalelor Ecovet și Primăria Municipiului Timișoara, va organiza un târg de adopție canină cu ocazia meciului de fotbal Politehnica Timișoara v. Csikszereda Miercurea Ciuc, care va avea loc sâmbătă,18 septembrie 2021, la stadionul Dan Păltinișanu. Târgul de adopții va fi organizat la intrarea de la tribuna 1, între orele 15-16,30. Mai multe detalii vor fi disponibile pe site-ul oficial: www.sspolitehnica.ro și pe canalele social media”, a transmis Primăria Timișoara.

„Dorim să oferim vizibilitatea de care se bucură echipa noastră pentru a conștientiza fenomenul abandonului și necesitatea adoptării câinilor fără stăpân, promovând activ conceptul <>”, transmit reprezentanții SSU Politehnica Timișoara.

La Danyflor sunt, zilnic, aproximativ 400 de câini fără adăpost. Timișorenii iubitori de animale pot adopta câini și direct din adăpost, în fiecare zi, în timpul programului de lucru, iar informații detaliate pot fi găsite pe www.danyflor. ro sau pe facebook.
În cadrul campaniei, sunt programate 5 târguri de adopții canine, sub sloganul “Și mie îmi stă bine în lesă! Ia-mă acasă!”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Alte subiecte :

Timișoreanca Mădălina Stanca, dublă Campioana Balcanică la Culturism, și Campioana Absolută

O timișoreancă a devenit, în acest weekend, dublă Campioana Balcanică la Culturism, și Campioana Absolută, la categoria ei de vârstă. Mădălina Stanca, o sportivă de...

Primarul Timișoarei și președinta Agenţiei Naţionale pentru Sport au agreat soluția optimă pentru secția de canotaj a CSM

Primarul Dominic Fritz și Elisabeta Lipă, președinta Agenţiei Naţionale pentru Sport și multipla campioană olimpică de canotaj, au agreat că soluția...

Citește și :