25.1 C
Timișoara
luni 29 aprilie 2024

Un renumit chirurg timișorean a plecat la cele veșnice

Unul dintre cei mai apreciați chorurgi s-a stins duminică, la vârsta de 58 de ani. Medicul Ovidiu Burlacu a condus Clinica de Chirurgie Toracică a Spitalului Municipal Timișoara și a fost cadru didactic la UMF.

„Lumea medicala din Timisoara este mai saraca. Unul dintre cei mai cunoscuti, apreciati si iubiti specialisti in chirurgie toracica ne-a parasit. Doctorul Ovidiu Burlacu a plecat dintre noi, fulgerator, in acesta dupa-amiaza.

Medicul care a salvat vietile a mii si mii de pacienti a condus Sectia de Chirurgie Toracica a Spitalului Municipal Timisoara.
A fost un exemplu pentru sute de medici rezidenti si si-a pus amprenta pe traseul profesional al fiecaruia dintre ei.
Ovidiu Burlacu a lucrat, insa, ani de zile alaturi de colegii nostri pneumologi si a raspuns prezent ori de cate ori i-a fost solicitat ajutorul. Ne-a sprijinit sa implementam in spital proceduri chirurgicale noi, aplicate pana atunci doar in cele mai moderne unitati sanitare din Occident. Noi, cei de la Victor Babes, l-am considerat intotdeauna ca fiind un membru al familiei spitalului nostru.
Suntem alaturi de colegii de la Spitalul Muncipal si de familia lui Ovidiu Burlacu. Dumnezeu sa-l odihneasca in pace si lumina”, au scris pe Facebook colegii de la Spitalul „Victor Babeș” Timișoara.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Alte subiecte :

Citește și :