11.2 C
Timișoara
joi 2 mai 2024

Sute de oameni angajaţi la Spitalul Judeţean Timişoara, în acest an. De ce personal mai are nevoie unitatea

Sute de posturi au fost scoase la concurs şi ocupate, în acest an, la Spitalul Judeţean Timişoara, cel mai mare din vestul ţării. În aceste condiţii, bolnavii care ajung să fie internaţi în unitatea medicală sunt trataţi mult mai eficient.

Marius Craina, managerul Spitalului Judeţean Timişoara, a explicat că, în 2015, au fost angajate 360 de persoane. Este vorba de asistente medicale, infirmiere, brancardieri, muncitori calificaţi şi necalificaţi, şi nu numai.

De asemenea, în următoarele zile vor mai fi scoase la concurs încă 201 posturi, iar concursul pentru ocuparea lor se va desfăşura în ianuarie. În total, în cadrul Spitalului Judeţean Timişoara lucrează aproximativ 2.700 de angajaţi.

„Suntem aproape de capacitatea maximă. Tot ce se eliberează se scoate la concurs. Avem o problemă în ceea ce priveşte infirmierele şi îngrijitoarele de curăţenie, în sensul că avem cazuri în care după ce participă la concurs şi se angajează, suntem nevoiţi să semnăm multe acte de demisie, nu mai vor să lucreze în spital după doar câteva zile”, a explicat managerul Spitalului Judeţean Timişoara.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Alte subiecte :

Cum alegi lustra led potrivită pentru orice încăpere a casei?

Ai întotdeauna impresia că lumina din casa ta nu este suficient de bună sau plăcută? Poate că te-ai întrebat ce poți face pentru a...

Se împlinesc 61 de ani de la primul meci jucat pe Stadionul Dan Păltinișanu

Stadionul Dan Păltinișanu aniversează 61 de ani de la inaugurare. Primul meci s-a jucat în 1 Mai 1963, când s-a desfășurat turneul de inaugurare...

Citește și :