Dominic Fritz și Alin Nica, replici de la distanță… socială, pe tema carantinării Timișoarei

83

Posibila carantinare a urbei de pe Bega a dus, la ultimele zile, la un „dialog” de la distanță între primarul Dominic Fritz și președintele CJT, Alin Nica. Cei doi au un schimb de replici, pe rețelele de socializare.

După ce ieri, primarul Timișoarei, Dominic Fritz, și prefectul de Timiș, Zoltan Nemeth, au spus că situația este tot mai gravă și că spitalele sunt la limită, președintele CJ Timiș, Alin Nica, a anunțat, aseară, că se opune carantinării dacă nu sunt prezentate explicații clare. Dominic Fritz a reacționat, astăzi, cu o nouă postare pe Facebook:

„Alin Nica fabulează despre o posibilă ‘decizie a primarului Timișoarei de a forța carantina’. El știe foarte bine că votul meu în CJSU cântărește la fel de mult ca și al lui. Nu pot și nu voi forța nimic. Dimpotrivă, cred că o astfel de decizie trebuie bazată pe un consens larg și pe asumarea responsabilității pentru urmări, indiferent de decizie. Nu voi cădea în capcana oportunismului de moment care a ținut și ține România pe loc, și o slăbește în momente grele.

Toate discuțiile au fost purtate cu maximă seriozitate și responsabilitate. Cu atât mai mult mă întristează că iar a început jocul politic, ca și cum acum asta ar conta, ce politician sau ce partid iese mai bine din această situație imposibilă”, a subliniat Fritz.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.