Cresc cazurile COVID, controalele se intensifică și ele

72

În urma creșterii alarmante a numărului de cazuri de COVID-19, autoritățile din Timiș au decis să intensifice controalele. Polițiștii, alături de inspectori DSP, ITM, DVS, Protecția Consumatorului și jandarmi, au verificat dacă se respectă măsurile de protecție în piețe sau spații comerciale.

Astfel, cu ocazia activităților desfășurate în cele două zile, la nivelul județului Timiș au fost verificate 372 de societăți comerciale și peste 1000 de persoane.

În urma controalelor efectuate, polițiștii au aplicat 54 de sancțiuni contravenționale pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de Covid-19.

”Vă recomandăm să păstrați distanțarea fizică, să purtați mască de protecție, să respectați modul de organizare a evenimentelor, să nu vă expuneți la riscuri. Purtați masca de protecție în mijloacele de transport, în magazine și în celelalte spații unde este obligatoriu. Nu dorim să aplicăm sancțiuni, dar nu vom tolera nerespectarea legii.

Evitați aglomerările de persoane, respectați numărul de persoane la un eveniment, vă protejați pe dumneavoastră și pe cei din jur”, este îndemnul polițiștilor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.