Curățenia, traficul și modul în care se face administrație locală, printre nemulțumirile timișorenilor

62

Timișorenii sunt din ce în ce mai nemulțumiți de curățenia din urbe, de traficul intens și de modul în care administrația locală înțelege să își facă treaba. Cel puțin așa arată un sondaj realizat, în această primăvară de pressone.ro, pentru a vedea cum se raportează românii din orașele de peste 30.000 de locuitori la localitățile în care-și duc viața.

În acest context, Timișoara a ieșit pe ultimul loc într-un top zece realizat de către jurnaliștii de la Pressone, fiind depășită de Craiova, Iași, Baia Mare, Brașov, Târgoviște, Oradea sau Cluj-Napoca.

Timișorenii apreciază în special siguranța, calitatea vieții și spațiile verzi oferite de oraș, dar nu sunt la fel de fericiți de administrație (2.53, cea mai mică notă din top 10), trafic sau curățenie (2.51, din nou cea mai mică notă din această listă).

Timișoara are un cost al vieții destul de ridicat (penultima notă din top 10), pe măsura dezvoltării sale economice. Obține antepenultima notă din top 10 și la calitatea vieții, ceea ce arată că mai sunt multe de rezolvat în acest oraș.

Materialul realizat de Pressone, poate fi citit aici.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.