14.1 C
Timișoara
duminică 5 mai 2024

Tragedie: Trei fetițe au fost luate de ape / VIDEO

Două surori în vârstă de 6, respectiv 7 ani, și o prietenă, care avea 10 ani, s-au înecat în acumularea de la barajul Pârcovaci, lângă Hârlău, după ce au mers la scăldat nesupravegheate.

Două dintre fetițe erau surori și avea 6, respectiv 7 ani
A treia victimă este o fetiță de 10 ani
Cele două surori au fost găsite după jumătate de oră de căutări, iar manevrele de resuscitare nu au avut succes. Ulterior a fost găsită și a treia fetiță, pentru care s-a constatat, de asemenea, decesul.

Autoritățile au deschis dosar penal pentru ucidere din culpă.

„Prin 112 a fost primit un apel în sprijinul a trei copii înecați in zona Pârcovaci. Au plecat echipaje de prim ajutor de la Pompieri, echipaje de la serviciul de ambulanță, medic, au fost găsite primele două fetițe. Surori, de 4 (n.r. 6) și 7 ani. Din păcate erau în stop prin înec, nu au răspuns la manevrele de resuscitare prelungite și s-a declanșat decesul”, a declarat Prof. Dr. Diana Cimpoieșu, medic șef UPU Smurd Iași, la momentul în care încă se efectuau căutări pentru a treia fetiță.
Video: AICI
Sursa: observatornews.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Alte subiecte :

Lumina a ajuns sâmbătă seara pe Aeroportul Internațional „Traian Vuia” Timișoara | FOTO-VIDEO

Avionul care a adus-o a aterizat pe aeroport la ora 19:50. Tradiția a fost inițiată de Patriarhul Daniel în 2009, continuând an după an. În...

RETIM anunță o întrerupere a programului de colectare pentru data de 4 mai 2024, în Zona 1 Timiș

RETIM dorește să informeze utilizatorii din Zona 1 Timiș despre faptul că astăzi, 4 mai, suntem în imposibilitatea de a realiza colectarea deșeurilor în...

Citește și :