Incendii, inundații și asanări de munitie, pentru pompierii arădeni FOTO

28

Au fost două zile de foc pentru pompierii arădeni. În ultimele 48 de ore, subunitățile ISU Arad au intervenit pentru stingerea a 3 incendii, o asanare de muniție si evacuarea apei din 4 curți.

Detașamentul de Pompieri Ineu a intervenit în localitatea Moroda pentru stingerea unui incendiu la un autoturism. În momentul sosirii echipajului de intervenție incendiul se manifesta generalizat la întreaga autoturismul. A fost stins după aproximativ 15 minute. Autoturismul a ars în totalitate. Cauza probabilă fiind un scurt-circuit electric. Nu s-au înregistrat victime.

Echipajul pirotehnic al ISU Arad a intervenit în zonă localității Păulis, unde un localnic a anunțat prezența pe malul râului Mureș a unui obiect metalic ce semăna cu un proiectul. La fața locului echipajul pirotehnic a găsit un proiectul cal.102 mm. În urma asanării terenului din zona proiectilului a mai fost descoperită o grenadă defensivă. Muniție în stare avansată de degradare provine cel mai probabil din cel de al-II-lea Război Mondial și a fost transportată la depozitul inspectoratului în vederea distrugerii.

Detașamentul de Pompieri Sebiș a acționat pentru stingerea unui incendiu la o remorca din lemn, dezafectată, dar cu pericol de extindere la o gospodărie. Incendiul inițial s-a manifestat la vegetația uscată din cauza, încercării de curățare a resturilor vegetale prin incendiere. Focul a fost stins după aproximativ o oră de intervenție fără a produce ale pagube. Ieri seară, Detașamentul de Pompieri Sebiș a intervenit în orașul Sebiș pentru evacuarea apei din 4 curți si deblocarea unui podeț.

În urma precipitații abundente înregistrate și a blocării unui podeț, au fost inundate 4 curți și exista posibilitatea intrării apei în case. Intervenția a durat aproximativ 2 ore, pompierii sebișeni reușind să deblocheze podețul și să scoată apă din curțile oamenilor fără să fie afectate locuințele.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.