13 C
Timișoara
duminică 19 mai 2024

Furtuni puternice lovesc acum mai multe judeţe. Avertizarea ANM

Furtuni puternice se manifestă în patru judeţe, unde a fost declarat şi Cod Portocaliu. Alte trei judeţe sunt sub avertizare Cod Galben.

Administrația Națională de Meteorologie a emis în urmă cu puţin timp avertizare meteo Cod Portocaliu cu efect imediat pentru patru judeţe: Satu Mare, Arad, Bihor, Sălaj şi Cod Galben pentru trei judeţe: Constanta, Tulcea şi Timiş.

În judeţele sub avertizare Cod Portocaliu se vor semnala : grindină de dimensiuni medii şi mari, frecvente descărcări electrice, averse care vor cumula 40 l/mp, intensificări de scurtă durată ale vântului cu aspect de vijelie.

Pentru judeţele sub cod Galben, meteorologii anunţă local și temporar intensificări ale vântului cu rafale în general de 55 – 65 km/h.

Alertele sunt valabile până în jurul orei 17, cu posibilitate de prelungire, în funcţie de evoluţia frontului atmosferic.
Sursa: observatornews.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Alte subiecte :

Primarul unei comune timișene si-a umplut buzunarele cu bani publici în mod fraudulos

Situație incredibilă la Primăria PSD din Denta. Primarul Petru Tapanov și-a acordat singur sporuri ilegale, pe care, alături de alți angajați, este nevoit să le...

Protest de ,,Noaptea Muzeelor” în toate muzeele din Timișoara

Muzeele din Timișoara vor rămâne închise sâmbătă din cauza protestului oamenilor de cultură nemulțumiți de salarii. Muzeul Național de Artă din Timișoara a anunțat că...

Citește și :