10.1 C
Timișoara
marți 30 aprilie 2024

Grup de indieni, oprit la granița cu Serbia

Un grup de opt indieni a fost oprit imediat după ce a intrat ilegal în România, din Serbia, prin Caraș-Severin. Străinii erau călăuziți de doi români.
Polițiștii de frontieră i-au prins pe migranți pe DN 57, în localitatea de frontieră Grădinari. Aceștia se deplasau cu 2 autoturisme înmatriculate în România conduse de doi cetăţeni români, în vârstă de 35, respectiv 51 de ani.
Având suspiciuni cu privire la scopul prezenţei în zonă, cele şoferii şi cei opt pasageri au fost conduşi la sediul sectorului Poliţiei de Frontieră. În urma verificărilor efectuate, s-a stabilit că pasagerii sunt cetăţeni din India, două femei şi şase bărbaţi cu vârste cuprinse între 23 şi 39 de ani.


La cercetări, cetățenii indieni au declarat că au încercat să treacă ilegal frontiera din Serbia în România pe jos, fiind preluați de către cei doi cetăţeni români din apropierea graniței cu statul vecin. Aceştia au recurs la această metodă întrucât intenționau să ajungă în vestul Europei, însă nu dețineau viză Schengen.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Alte subiecte :

Citește și :