12.2 C
Timișoara
luni 6 mai 2024

Ucigașul din Parcul Catedralei, trimis în judecată

Ancheta în cazul fetei ucise în spatele Catedralei Mitropolitane din Timișoara se apropie de final. Acuzatul este trimis în judecată de procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Timiș.

B[rbatul se află în arest preventiv și este acuzat de „omor calificat (omorul cu premeditare), în stare de recidivă postexecutorie”.

„Din cuprinsul rechizitoriului rezultă că, la data de 20.09.2019, în jurul orelor 19:15, pe fondul geloziei, în parcul situat în spatele Catedralei Mitropolitane din municipiul Timișoara, inculpatul i-a aplicat victimei P.M.K. mai multe lovituri de cuțit, în diferite zone ale corpului, în urma acestor lovituri victima suferind leziuni traumatice grave care au condus la decesul acesteia”, a transmis Parchetul.

Dosarul a fost trimis spre competentă soluţionare Tribunalului Timiş.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Alte subiecte :

Timișoreanca Mădălina Stanca este noua Campioană Europeană la Culturism și Fitness

Sportiva timișoreană Mădălina Stanca este un adevărat tsunami competițional. Tânăra e de neoprit și își pune în palmares noi premii remarcabile. În acest weekend,...

De Paște, un tânăr a fost găsit mort în propriul apartament

Un bărbat în vârstă de 31 de ani a fost găsit mort într-o locuință din cartierul Fabric. Apropiații săi au alertat autoritățile, după ce bărbatul...

Citește și :