20.1 C
Timișoara
marți 14 mai 2024

Pacient decedat, după ce s-a aruncat de la etajul III al unui spital din vestul țării

Un pacient al spitalului din Caransebeș a murit, în noaptea de duminică spre luni. Acesta s-a auncat de la etajul III al unității sanitare. A fost găsit, la scurt timp, de un medic care a sunat imediat la Poliție.

”Azi-noapte, în jurul orei 02.50, Poliția municipiului Caransebeș a fost sesizată de către un medic din cadrul Spitalului județean Caransebeș despre faptul că un pacient internat în spital s-a aruncat de la etajul al treilea al clădirii, constându-se decesul acestuia. Din primele verificări a rezultat faptul că un bărbat de 60 de ani, din Caransebeș, ar fi părăsit salonul în care era internat și s-ar fi deplasat pe holul etajului al treilea, aruncându-se în gol de la o fereastră și decedând”, am aflat de la IPJ Caraș-Severin.

S-a efectuat cercetarea la fața locului, iar cadavrul a fost depus la morga spitalului, în vederea efectuării necropsiei și stabilirii cauzei decesului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Alte subiecte :

Universitatea Politehnica Timișoara în Anul Alumni UPT, la 100 de ani de la absolvirea primei generații de ingineri

Dacă Politehnica, foarte probabil cel mai important brand al Timișoarei și al Banatului, și-a creat reputația de cea mai bună din...

Peste nouă sute de locuri de muncă oferite șomerilor

Marți a avut loc o nouă ediție a bursei generale a locurilor de muncă organizată la nivel național de către Agentia Județeană pentru Ocuparea...

Citește și :