19.1 C
Timișoara
luni 20 mai 2024

Vedetă de televiziune născută în Banat, la un pas de însurătoare!

Dani Oţil se însoară. Prezentatorul de la Antena 1 şi-a cerut iubita în căsătorie în timpul vacanței petrecute în Mexic. Dani Oțil şi Gabriela Prisăcariu sunt împreună de un an.

Mama vedetei a fost atât de emoționată de veste, încât a plâns. Dani spune, mai în glumă, mai în serios, că nu știe dacă lacrimile au fost de fericire sau nu.

„A plâns mama când i-am zis, dar nu ştiu dacă a plâns de bucurie sau de… Am pus inelul la cală. Nu am simţit momentul să-l dau când am ajuns. Era marea urâtă şi eu visam să-l dau la o mare albastră. După aceea am mai vrut într-un loc, dar a venit nota mult şi m-a scos din stare. Am vrut să-l bat pe mexicanul acela. Păi dai inelul în aceeaşi zi când îl baţi pe ospătar? Nu! După aceea m-am dus pe o plajă mai ieftină”, a mărturisit Dani Oţil.

Sursa: okmagazine.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Alte subiecte :

Festivalul Ceau, Cinema! o celebrează pe regizoarea maghiară Judit Elek la Bucureşti şi Timişoara

Festivalul Ceau, Cinema! o celebrează pe regizoarea maghiară Judit Elek, printr-un focus de trei filme organizat de Asociaţia Pelicula Culturală în...

Opt zile pline cu teatru la TESZT-ul aniversar: începe a cincisprezecea ediție TESZT!

Festivalul Euroregional de Teatru TESZT începe oficial duminică, 19 mai 2024, sub genericul „Celălalt punct de vedere” – cu 24 de spectacole care...

Citește și :