Incendiu violent în apropierea Timișoarei. 250 de persoane au fost evacuate

188

Un incendiu violent a cuprins, în această seară, la un container de tip bucătărie, în comuna Ghiroda. 250 de persoane, care lucrau în zonă, au fost evacuate.

„În jurul orei 20:20 am fost solicitați să intervenim pentru lichidarea unui incendiu la un container de tip bucătărie situat în curtea unui operator economic din comuna Ghiroda. La fața locului s-au deplasat de urgență 2 autospeciale de stingere, un echipaj SMURD și 14 pompieri. La sosirea echipajelor la locul intervenției, incendiul se manifesta cu ardere generalizată la întregul container care se află la aproximativ 5 m de clădirea principală a societății comerciale. S-a acționat de urgență pentru lichidarea incendiului, astfel la câteva minute de la sosirea pompierilor, incendiul a fost lichidat”, conform reprezentanților ISU Banat.

În urma incendiului au ars elementele combustibile din container (aparate și ustensile de bucătărie). Din clădirea aflată în apropierea incendiului s-au autoevacuat aproximativ 250 de angajați ai operatorului economic. Nicio persoană nu a necesitat îngrijiri medicale.

Cauza probabilă a incendiului: scurt circuit electric.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.