13 C
Timișoara
vineri 3 mai 2024

A fost identificat bărbatul de 44 de ani care a ucis un câine și l-a spânzurat de o țeavă de gaz

Un bărbat din București, în vârstă de 44 de ani, a fost reținut de polițiștii Secției 1, după ce a spânzurat un cățel de o țeavă de gaz, în zona Piața Universității.

Polițiștii au anunțat că l-au identificat și depistat pe bărbatul suspectat că ar fi ucis un cățel, în primele zile ale anului.

„În urma cercetărilor efectuate în cauză, la data de 4 ianuarie 2020, polițiști din cadrul Secției 1 Poliție au depistat un bărbat, în vârstă de 44 de ani, bănuit de săvârșirea faptei. Persoana în cauză a fost reținută pentru 24 de ore, urmând ca astăzi să fie prezentată magistraților cu propunere legală. Cercetările continuă, cu cel bănuit în stare de reținere, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de uciderea animalelor, cu intenție, fără drept”, se arată într-o informare a Poliției.

Cățelul ucis și spânzurat în București a fost găsit vineri dimineață, 3 ianuarie 2020, lângă un bloc din zona Piața Universității.
Sursa: observator.tv

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Alte subiecte :

Piața din Vinerea Mare vine cu prețuri speciale și cu alte ,,mirodenii” FOTO-VIDEO

În toate gospodăriile din partea noastră de țară, cei ce se pregătesc să prăznuiasă Învierea Mântuitorului fac pregătiri minuțioase. E mare forfotă în case...

Datoria guvernamentală a României a depășit în februarie 52 la sută din PIB

Datoria administraţiei publice (datoria guvernamentală) a urcat, în februarie 2024, până la 841,292 miliarde lei, de la 801,687 miliarde de lei în luna precedentă,...

Citește și :