18 C
Timișoara
joi 2 mai 2024

Băut și fără permis, a scăpat mașina în Dunăre

Un tânăr băut și fără permis de conducere a reușit să iasă de pe șosea, iar mașina pe care o conducea a ajuns în Dunăre. Șoferul a reușit sa iasă din autoturism.

„Ieri, 28 noiembrie, în jurul orei 18.20, Poliția orașului Moldova Nouă a fost sesizată prin apel 112, cu privire la faptul că pe DN 57, între localitățile Liubcova și Berzasca a avut loc un accident rutier, respectiv un autoturism a părăsit partea carosabilă și a plonjat în fluviul Dunărea. Din primele cercetări, s-a stabilit că în urma accidentului nu au rezultat victime omenești. De asemenea, s-a stabilit faptul că autoturismul în cauză ar fi fost condus de un tânăr de 18 ani din localitate, care s-ar fi aflat singur in mașină, în momentul producerii evenimentului”, a transmis IPJ Caraș-Severin.

Tânărul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultând o concentrație de 0,42 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la spital în vederea recoltării de mostre biologice pentru stabilirea alcoolemiei.

Totodată, tânărul în cauză nu poseda permis de conducere corespunzător categoriei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Alte subiecte :

De 1 Mai, un bărbat din Timiș s-a urcat la volan beat și fără permis

Un tânăr de 28 de ani a fost prins de polițiști conducând o mașină, beat fiind. S-a întâmplat mircuri, 1 Mai,  în localitatea Cenad,...

Banat Girls primește vizita echipei din Târgu Mureș

Banat Girls Comloșu Mare întâlnește în runda a IX-a a play-out-ului Superligii de fotbal feminin pe ACS Târgu Mureș, ultima clasată, dar o echipă...

Citește și :