20.1 C
Timișoara
miercuri 1 mai 2024

Bătrână, ucisă īn vestul țării

O femeie de 80 de ani a fost accidentată grav pe trecerea de pietoni în cartierul Sânicolau Mic, în această seară.

Din primele cercetări la fața locului, polițiștii rutieri au stabilit următoarele: în jurul orei 17:30, un bărbat de 44 ani, din Fântânele, a condus un autoturism pe strada Steagului din municipiul Arad, unde a surprins și accidentat grav o femeie de 80 de ani, din Arad, care, în calitate de pieton, ar fi traversat strada prin loc nepermis și fără să se asigure.

Femeia a fost transportată de urgență a spital, iar în cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă, anunță Inspectoratul de Poliție Județean Arad.
Sursa: specialarad.ro

1 COMENTARIU

  1. Stimabila doamna Sabina Roman, in titlu scrieti ca femeia ar fi fost accidentata pe trecerea de pietoni, iar mai jos scrieti ca batrana a traversat strada prin loc nepermis si fara sa se asigure. Cum e pana la urma?

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Alte subiecte :

Timișoara se află într-o competiție strânsă pentru a deveni ,,Destinația Anului 2024”

Banatul figurează la trei secțiuni în competiția națională Destinația Anului 2024. Orașul Timișoara și Domeniile de Murani – din Timiș, dar și restaurantul Kibuț...

Ezoteric Fest Timișoara 2024

Expo Timișoara Internațional în parteneriat cu Camera de Comerț, Industrie si Agricultură Timiș readuc în atenția publicului evenimentul EZOTERIC Fest, ediția a...

Citește și :