10.1 C
Timișoara
marți 30 aprilie 2024

Un bărbat ademeneşte copiii cu dulcuri să urce în mașina sa. Poliția este în alertă

Autoritățile din Calafat sunt în alertă după un bărbat a încercat să ademenească mai mulți copii să urce în mașina sa. Bărbatul le oferă celor mici plăcinte și dulciuri, spune primarul orașului. Autoritățile au identificat un suspect pe care acum îl monitorizează.

Cazul a ajuns și în atenția Poliției Dolj. Potrivit reprezentanților IPJ Dolj, un băiat de 12 a fost abordat, în 21 octombrie, pe o stradă din Calafat, de către un bărbat care i-a cerut să urce în mașina sa. Copilul s-a speriat și a fugit.

Polițiștii au identificat atât autoturismul, cât și persoana care a încercat să îl ademenească pe copil. Este vorba despre un bărbat de 69 de ani, din Poiana Mare, care a recunoscut că s-a aflat în zona respectivă, în perioada indicată, însă nu ar fi avut nicio interacţiune cu vreun minor.

Primarul susține că un localnic este cel care a sesizat poliția locală că un bărbat încearcă să îi determine pe copii să urce la el în mașină, oferindu-le dulciuri.

”Au fost persoane care au spus la Poliția Locală, persoane adulte, după care s-a discutat și cu Poliția Calafat. Prima dată am auzit de așa ceva acum vreo trei săptămâni. Este aceeași persoană, pe care acum o avem sub urmărire. Persoana are domiciliul la vreo 30 de kilometri de Calafat. Am identificat-o după numărul mașinii și avem niște cadre surprinse de o cameră de supraveghere, în zona centrului”, spune Lucian Ciobanu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Alte subiecte :

Citește și :