24.1 C
Timișoara
duminică 5 mai 2024

Deschiderea Podului Eroilor, lucrări incomplete și marcaje pe repede înainte

Prima mașină a trecut, marți după masă, pe Podul Eroilor, proaspăt reabilitat. Minunea nu s-a întâmplat luni, cum a vrut edilul șef, din cauza ploilor care au oprit muncitorii să traseze marcajele rutiere. Însă, ziua de marți a fost cu noroc.

Deschiderea podului modernizat și lărgit la 4 benzi a avut loc în prezența primarului Nicolae Robu care a ținut morțiș să fie filmat și să apară pe Facebook.

https://www.facebook.com/172674319443777/videos/2413463872104853/?epa=SEARCH_BOX

Lucrările nu sunt, însă, gata. Balustradele nu sunt complete și încă se mai muncește la capetele podului. Pistele și trotuarele sunt practicabile, ambele împărțind același spațiu separat de carosabil.

Lucrările, începute în primăvara anului trecut, au costat 3,7 milioane de lei, bani proveniți din Programul Național de Dezvoltare Locală, finanțat de Guvern.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Alte subiecte :

RETIM anunță o întrerupere a programului de colectare pentru data de 4 mai 2024, în Zona 1 Timiș

RETIM dorește să informeze utilizatorii din Zona 1 Timiș despre faptul că astăzi, 4 mai, suntem în imposibilitatea de a realiza colectarea deșeurilor în...

Piețele Doina și 700 modernizate, după sărbătorile pascale

Cu investiții în derulare în piețele Badea Cârțan, Lipovei și Piața de Gros, Primăria Municipiului Timișoara și SC Piețe SA demarează,...

Citește și :