22.1 C
Timișoara
joi 2 mai 2024

Fostul primar Gheorghe Ciuhandu, condamnat definitiv la trei ani de închisoare cu suspendare, în dosarul Poli

Sentință finală în dosarul finanțării ilegale a echipei de fotbal Poli Timișoara, în vremea în care gruparea era patronată de Marian Iancu.
Judecătorii Curţii de Apel Timişoara au admis în parte apelul DNA și au dispus condamnarea la trei ani cu suspendare a lui Gheoghe Ciuhandu (fostul primar al Timişoarei), a Smarandei Haracicu (fostă directoare economică) şi a Violetei Mihalache (fostă directoare a Direcţiei de Comunicare). Asta, deși, în primă instanță, a fost condamnat la trei ani cu suspendare doar fostul secretar al Primăriei Timişoara, Ioan Cojocari.
Sentinţa Curţii de Apel Timişoara este definitivă.
Cei patru trebuie să achite şi suma de 27 de milioane de lei plus dobânzi şi penalităţi, reprezentând prejudiciul din acest caz.
În cazul fostului viceprimar Adrian Orza a fost menţinută soluţia de achitare dispusă de judecător în prima instanţă, ca de altfel, și în cazul celorlalți inculpați, Nicuşor Miuţ, Dumitriu Delia, Dimitriu Mariana, Martin Staia, Alina Pintilie și Munteanu Mirel.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Alte subiecte :

Atenție la vopselele pentru ouă! Ce recomandă ANPC?

Fiindcă se apropie perioada Paștelui și a înroșirii ouălor, reprezentanții ANPC atenționează consumatorii să fie atenți atunci când cumpără vopsea pentru ouă. Paul Anghel, directorul...

De 1 Mai, un bărbat din Timiș s-a urcat la volan beat și fără permis

Un tânăr de 28 de ani a fost prins de polițiști conducând o mașină, beat fiind. S-a întâmplat mircuri, 1 Mai,  în localitatea Cenad,...

Citește și :