20.1 C
Timișoara
marți 30 aprilie 2024

Salonul Industriei Ușoare aduce noi produse de toamnă la Timișoara FOTO-VIDEO

Pentu ca nimeni să nu fie luat pe nepregătite de sezonul rece, Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș propune o nouă ediție a binecunoscutului salon specializat în produse ale industriei ușoare.
Toți cei care ar dori să-și asorteze garderoba la noile condiții climatice pot să vină la sala de Expoziții a Centrului de Afaceri de pe bulevardul Eroilor de la Tisa. Aici vor găsi ținute elegante ori casual, jachete, paltoane, pardesie, cămăși, bluze. Nici încălțămintea nu a fost lăsată deoparte. Fie din piele naturală, fie din materiale sintetice răspund unei mari nevoi, să fie călduroase și să nu ia apă.

Astăzi s-a deschis pentru publicul larg Salonul Industriei Ușoare, ediția de toamnă. Până în data de 13 octombrie 2019 sunt așteptați să viziteze exponatele chiar și cei care nu sunt hotărâți ce să cumpere. Ceva tot le va atrage atenția din gama largă de articole de sezon, de la îmbrăcăminte și accesorii, la cosmetice naturiste, parfumuri și bijuterii.

De asemenea, ca la edițiile anterioare, în exteriorul CRAFT se vor putea degusta produse tradiționale, dulciuri de casă, mezeluri sau produse apicole.
Expoziția reunește peste 65 de expozanți din întreaga țară, este deschisă între orele 10:00 – 20:00, iar duminica între orele 10:00 – 18:00. Intrarea este liberă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Alte subiecte :

Citește și :