23 C
Timișoara
marți 30 aprilie 2024

Ciocnire în lanț, pe A1. Două din cele 14 persoane implicate în accident, încarcerate FOTO

Paisprezece persoane au fost implicate, miercuri dimineaţa, într-un accident produs pe autostrada A1. Pompierii au intervenit pentru descarcerarea a două dintre victime. Mai multe persoane au avut nevoie de îngrijiri medicale. Evenimentul s-a produs pe raza localităţii timişene Bethausen.

În accident au fost implicate două autotrenuri, un microbuz, o camionetă şi două autoturisme.

„Au fost încarcerate două persoane. La locul accidentului s-au deplasat două autospeciale de intervenţie cu apă şi spumă şi modul de descarcerare, un echipaj SMURD, o autospecială pentru transport victime multiple, 16 pompieri şi trei echipaje SAJ. Nu a fost activat planul roşu”, conform ISU Timiș.

Traficul rutier se desfăşoară îngreunat, pe a doua bandă, pe sensul către Bucureşti al autostrăzii A1 Deva – Nădlac.

Potrivit Centrului Infotrafic, un autocamion s-a defectat în mers şi a rămas blocat pe banda de urgenţă. După aproximativ 40 de minute, conducătorul unui alt autocamion nu a observat vehiculul blocat şi a intrat în el. Apoi, alte patru autoturisme, care se aflau în coloană, au fost implicate într-o coliziune, pe fondul nerespectării distanţei regulamentare a celui de-al patrulea conducător auto.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Alte subiecte :

Iulius Town deschis în a doua zi de Paște. Află programul special al magazinelor tale favorite!

De Paște ne întâlnim cu bucurie și recunoștință pentru a celebra nu doar renașterea primăverii, ci și valorile care ne definesc și aduc comunitatea...

Accident grav în Caraș – Severin! Trei minori și alți patru răniți au fost duși la spital

Accident grav în Caraș Severin la ieșirea din Reșița spre Bocșa. În accident au fost implicate trei mașini, din care două sunt grav avariate. În...

Citește și :