13 C
Timișoara
sâmbătă 4 mai 2024

Noul președinte ROREG este tot fostul: Sorin Maxim

Directorul general al ADR Vest, Sorin Maxim, a fost reales, joi, în funcția de președinte al Asociației Agențiilor pentru Dezvoltare Regională din România – ROREG, pentru încă un mandat de 2 ani, cel de-al patrulea la conducerea ROREG.

„Prioritatea noastră, în acest nou mandat, este coordonarea pregătirii viitoarei perioade de programare 2021-2027, perioadă care se dorește a fi descentralizată din punct de vedere al gestiunii finanțărilor europene, agențiile având un rol mult mai important în ceea ce înseamnă managementul fondurilor”, a punctat președintele ROREG, Sorin Maxim.

Iar ROREG are în pregătire și două proiecte importante finanțate prin Programul Operațional Asistență Tehnică (POAT) 2014-2020. Primul vizează întărirea transferului de expertiză între și către autoritățile publice locale și județene, iar cel de-al doilea proiect are în vedere intensificarea promovării și informării potențialilor beneficiari asupra oportunităților de finanțare din următorul ciclu financiar.

În cadrul adunării generale a ROREG de la București, au fost aleși totodată și cei doi vicepreședinți ai organizației – Marilena Bogheanu, director general ADR Sud-Vest Oltenia, și Vasile Asandei, director general Agentia pentru Dezvoltare Regionala Nord-Est, de asemenea reconfirmați în funcție.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Alte subiecte :

Piața din Vinerea Mare vine cu prețuri speciale și cu alte ,,mirodenii” FOTO-VIDEO

În toate gospodăriile din partea noastră de țară, cei ce se pregătesc să prăznuiasă Învierea Mântuitorului fac pregătiri minuțioase. E mare forfotă în case...

Datoria guvernamentală a României a depășit în februarie 52 la sută din PIB

Datoria administraţiei publice (datoria guvernamentală) a urcat, în februarie 2024, până la 841,292 miliarde lei, de la 801,687 miliarde de lei în luna precedentă,...

Citește și :