26.2 C
Timișoara
luni 29 aprilie 2024

Gara de Nord din Timișoara va avea o față nouă. CFA SA a lansat licitația FOTO

Realibitarea Gării de Nord din Timișoara este o promiune veche a tuturor premierilor sau a miniștrilor Transporturile de cel puțin 10 ani. Fiecare oficial care ajungea în Timișoara spunea că stația va fi modernizată, dar acesct lucru nu s-a întâmplat.

În afară de o zugrăveală pe experior și în zona casieriilor, la gară nu s-a făcut nimic. De abia cum, CFR SA a lansat o licitație pentru ”Reabilitare faţadă, reparaţii platforme, iluminat, acces intrări în clădirea de călători staţia CF Timişoara Nord şi reparaţii acces peron linia 1+acces tunel pietonal (proiectare şi execuţie)”.

Potrivit caietului de sacini, se vor executa: lucrări de consolidare a elementelor structurale, de reabilitare termică cu modernizarea finisajului exterior, realizarea unei instalații centralizate de ventilație, lucrări de amenajare a piațetei gării, lucrări de intervenții la peronul liniei 1 și la tunelul pietonal.

Valoarea estimată a contractului este de 17,6 milioane de lei, iar lucrările ar urma să dureze 2 ani. Firmele interesate pot depune oferte până în 8 octombrie 2019, la ora 15:00.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Alte subiecte :

Citește și :