24.1 C
Timișoara
sâmbătă 18 mai 2024

Zece cetăţeni irakieni, depistați la Nădlac II, ascunși într-o semiremorcă

Poliţiştii de frontieră de la Nădlac II  au descoperit ascunși într-o semiremorcă zece cetăţeni din Irak, care încercau să iasă ilegal din ţară.

Șoferul, un cetățean turc în vârstă de 48 ani, transporta mai multe tipuri de mărfuri, pe ruta Turcia – Polonia. La verificări, poliţiştii de frontieră au descoperit în interiorul semiremorcii zece persoane ascunse printre cutiile cu marfă.

Cetățenii irakieni, dintre care trei bărbați, trei femei şi patru copii, adulţii având vârste cuprinse între 18 şi 40 de ani, iar minorii între 2 şi 9 ani, sunt solicitaţi de azil in ţara noastră. Aceştia intenţionau să ajungă în state din vestul Europei. Acum, sunt cercetați pentru tentativă de trecere ilegală a frontierei, iar șoferul turc, pentru trafic de migranți.

Alţi cincisprezece cetăţeni irakieni  au fost depistaţi ieri de poliţiştii de frontieră de la Vărşand, când încercau să treacă ilegal frontiera în Ungaria.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Alte subiecte :

Trafic de migranți în Timiș

Cinci Vietnamezi au încercat să treacă ilegal granița cu Ungaria. S-a întâmplat la Sânnicolau Mare. Cetățenii au fost găsiți într-o mașină cu numere românești, staționată...

Atenție la bunurile lăsate în mașină! În urma furturilor, trei șoferi s-au ales cu pagube de mii de lei

În lunile aprilie și mai, trei șoferi din Timișoara s-au ales cu mașinile jefuite. Hoțul este un individ de 29 de ani. Bărbatul este...

Citește și :