22.2 C
Timișoara
duminică 5 mai 2024

Timișorenii din zona Lipovei rămân fără apă caldă

Timișorenii care locuiesc în zona Lipovei vor rămâne, miercuri, fără apă. Întreruperea este programată pentru jumătate de zi, până după amiază. Totul din cauza unor lucrări de reparații peste 20 de străzi vor fi afectate.
„În vederea remedierii unor defecțiuni tehnice la rețeaua termică, suntem nevoiți să întrerupem furnizarea apei calde la PT 27, 28, 29, 38, 39, 40, 41 în ziua de miercuri, 26 iunie 2019, între orele 8-14. Vor fi afectați consumatorii care locuiesc în imobilele arondate străzilor: I.I de la Brad, Afirmării, Amiciției, Boltei, Leandrului, Lirei, Arcașilor, Borzești, C-tin cel Mare, Ecoului, Irlanda, Perlei, Baghetei, Lăutei, Lotusului, Padeș, Perlei, Portiței, Sunetului, Holdelor, Pomiculturii, Galvani, Davila, Calea Lipovei”, anunță Colterm.
La finalizarea lucrărilor poate apărea fenomenul de turbiditate pentru o scurtă perioadă de timp, de aceea trebuie evitată folosirii apei până la limpezirea ei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Alte subiecte :

Cele mai potrivite vinuri pentru masa de Paște

Valentin Ceafalău, expert în vinuri și membru al echipei de degustători, care a câștigat Campionatul Mondial de Degustare în Orb din Franța 2023, recomandă...

Lumina a ajuns sâmbătă seara pe Aeroportul Internațional „Traian Vuia” Timișoara | FOTO-VIDEO

Avionul care a adus-o a aterizat pe aeroport la ora 19:50. Tradiția a fost inițiată de Patriarhul Daniel în 2009, continuând an după an. În...

Citește și :