7.1 C
Timișoara
duminică 28 aprilie 2024

Se demolează casa ridicată ilegal în curtea Palatului cu Ancoră FOTO

A durat mai mulți ani, dar până la urmă Primăria Timișoara a primit permisiunea să pună la pământ o casă ridicat ilegal în cartierul istoric Elisabethin.

Vorbim despre construcția din curtea Palatului cu Ancoră. Aici, în urmă cu 4 ani, a fost ridicată o casă cu etaj, fără acte, fără acordul vecinilor sau ale instituțiilor. Mai mult, imobilul a fost ridicat la doar câțiva centimetri de construcțiile existente, așa că o femeie a rămas fără lumină pentru că geamul casei ei a fost acoperit complet de imobilul ridicat ilegal. Cu decizia judecătorească în mână, angajații primăriei au început, joi, demolarea casei.

 

 

1 COMENTARIU

  1. https://www.banatulazi.ro/se-demoleaza-casa-ridicata-ilegal-in-curtea-palatului-cu-ancora/

    Din pacate constructia din Casa cu Ancora de pe strada G-ral Dragalina, nr. 24, este tot acolo, dupa ce s-a anuntat cu surle si trambite ca se demoleaza! A venit primarul, i-a dat tiglele jos de pe casa si a plecat. Probabil asteapta sa se prescrie sentinta de demolare sa poata intra in drepturi. Desi este soare si cald afara in dreptul ferestrelor mele exista doar ziduri! Strigator la cer.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Alte subiecte :

Citește și :