12.2 C
Timișoara
miercuri 1 mai 2024

Un bătrân de 70 de ani a mers cu pistolul…la piață

Un bărbat de 70 de ani a fost reținut de jandarmi după ce oamenii legii au descoperit, în mașina sa, un pistol. Totul s-a întâmplat în wekeend, în zona pieței „Aurora”. Se pare că bătrânul a devenit foarte agitat când oamenii legii au trecut prin dreptul lui.

”Jandarmii se aflau, în timpul serviciului, pe o stradă în apropierea Pieței „Aurora” din municipiul Timișoara iar, la un moment dat au observat, într-un autovehicul, un bărbat care prezenta un comportament agitat. Jandarmii au procedat la identificarea acestuia, iar la percheziție, au găsit în autovehicul, un pistol cu gaze și nouă cartușe”, au declarat jandarmii.

Bărbatul le-a spus oamenilor legii ca arma o poartă pentru a se apăra de dușmani, dar cum nu avea acte, pistolul și muniția au fost confiscate. Bătrânul s-a ales cu un dosar și este cercetat, acum, pentru nerespectarea regimului armelor și munițiilor.

Sursa foto: Gruparea Mobilă de Jandarmi Timișoara

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Alte subiecte :

Ce să alegi între Apple Watch SE și Apple Watch 8

În lumea tehnologiei moderne, evoluția dispozitivelor inteligente este rapidă și continuă. În universul smartwatch-urilor, Apple rămâne un nume dominant, oferind o gamă variată de...

Iulius Town deschis în a doua zi de Paște. Află programul special al magazinelor tale favorite!

De Paște ne întâlnim cu bucurie și recunoștință pentru a celebra nu doar renașterea primăverii, ci și valorile care ne definesc și aduc comunitatea...

Citește și :