Vicepremierul României se află la Timișoara. Prima oprire: Stadionul Dan Păltinișanu VIDEO

301

Vicepremierul României, Daniel Suciu, a ajuns la Timișoara. Acesta are o agendă încărcată. Prima vizită pe care a făcut-o a fost la Stadionul Dan Păltinișanu, fiind însoțit de președintele Consiliului Județean Timiș, Călin Dobra.

Autoritățile județene, administratori ai arenei, speră ca vicepremierul să îi ajute să ridice un nou stadion, cu fonduri de la Guvern. Vă reamintim că stadionul timișorean nu mai prezintă siguranță, motiv pentru care două zone din acesta deja au fost închise – Tribuna 1 și Peluza Sud.

De la stadion, oficialul va merge la Dumbrăvița, unde va vizita mai multe puncte în care Guvernul a investit. La revenirea în Timișoara, Suciu va susține o conferință de presă la CJ Timiș, alături de Călin Dobra. Potrivit reprezentanților CJT, se vor semna mai multe contracte de finanțare pe PNDL pentru obiective despre care încă nu s-au oferit mai multe detalii.

 

Update: Vicepremierul României a vizitat Centrul de zi pentru copiii defavorizați și cu dizabilități din Dumbrăvița

Vicepremierul Suciu a vizitat, miercuri, și Centrul de zi pentru copii din comuna periurbană Dumbrăvița, unde a fost întâmpinat de personalul centrului și de primarul PSD Victor Malac. În Centru sunt cazați 25 de copii care au diverse dizabilități. Activitățile de care beneficiază ei în cadrul serviciului sunt terapii, kinetoterapii, consiliere psihologică, activități educaționale, activități recreative și de socializare. Există și un serviciu social destinat copiilor care nu au neapărat probleme de sănătate, dar provin din familii defavorizate. Centrul a fost realizat cu fonduri europene.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.