23 C
Timișoara
duminică 28 aprilie 2024

Performanță demnă de toată lauda: câte premii au obținut elevii de la Liceul „Loga” la olimpiade

Nu mai există niciun dubiu: elevii care învață la Colegiul Național „C. D. Loga” din Timișoara sunt printre cei mai buni din județul Timiș. O demonstrează rezultatele extraordinare obținute la concursurile școlare și olimpiadele județene la care au participat în ultima perioadă.

Gizela Fuioagă, directorul unității de învățământ, a declarat, astăzi, că elevii au obținut, în total, 119 premii și mențiuni. Prin urmare, 21 de copii au obținut locul I, 17 – locul II, 21 – locul III, 56 – mențiuni, trei – premii speciale și o mențiune specială.

26 dintre elevii înscriși la Colegiul Național „C. D. Loga” din Timișoara vor participa la etapele naționale ale acestor concursuri școlare și olimpiade.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Alte subiecte :

Workshop „Connecting with our Business Community. Trends in HR” la UVT

Universitatea de Vest din Timișoara își asumă rolul transformator în societate, dezvoltând în continuitate ideea de adaptare continuă a curriculelor, pentru ca studenții UVT...

Cât a mai rămas din anul școlar? Calendarul vacanței pentru elevi

Elevii din toată țara intră în vacanță, după finalizarea cursurilor, vineri 26 aprilie. Aceștia vor avea vacanță până în data de 7 mai. Miercuri,...

Citește și :